11/05/2022

Els dies 11 i 12 de maig se celebra a Croàcia la conferència final del projecte Nowelties Durant la trobada es presentaran els resultats del programa de recerca, així com els nous èxits en el camp del desenvolupament i l'aplicació de nous materials i processos per al tractament d'aigües residuals, incidint en les tecnologies capaces de controlar la contaminació per microcontaminants orgànics (OMP).

La conferència presentarà alguns desenvolupaments tecnològics i metodològics recents que ofereixen una sèrie d'oportunitats per a la transició a la gestió intel·ligent de l'aigua i l'adopció d'enfocaments de tractament capaços de millorar significativament la degradació dels OMP, alhora que presenten una baixa petjada energètica i un flux residual. Així doncs, es parlarà sobre els avenços en el tractament biològic de WW; progrés en processos avançats d'oxidació (AOP); nous materials i aplicació de la nanotecnologia en el tractament de WW i, finalment, els tractaments híbrids WW.

L'ICRA és coorganitzador de la conferència, amb la seva cap de l'Àrea de Qualitat de l'Aigua, Mira Petrovic, al capdavant. A més, el personal investigador de l'Institut protagonitzarà tres de les Nowelties' Talks. Barbara Topolovec parlarà sobre “Degradació i estudi de transformació productives per a i polyfluorinated alkyl substances (PFAS) during plasma treatment”; Michele Ponzelli, intervindrà sobre “The Impact of Graphene Oxide on Methane Production Kinetics”, i Nikoletta Tsiarta tractarà sobre la “Degradation of pharmaceuticals with heterogeneous catalytic ozonation-membrane filtration process using modified ceramic membranes”

La Conferència és oberta a tota la comunitat científica, a la indústria i als usuaris finals.

Més informació i inscripcions: https://nowelties.eu/nowelties-final-conference/

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar