Els models són plataformes heurístiques ideals per estimular el pensament crític i generar noves hipòtesis en les ciències ambientals.

Aquesta línia de recerca utilitza les tècniques de modelatge més avançades per destacar en els camps de la detecció i avaluació dels efectes dels canvis globals en el funcionament de les conques fluvials de la Mediterrània, i la gestió de la qualitat de l’aigua als embassaments.
 

Els objectius específics són:

· Anàlisi de séries llargues de dades en conques hidrogràfiques: modelització a escala de conca amb integració de processos físics, hidrològics, químics i biològics

· Restauració i conservació d'ecosistemes amb una perspectiva de conca

· Planificació de conques en resposta a canvis previstos en l'escassetat i qualitat de l'aigua


Investigadors/es


Josep Mas-Pla
Research Professor (UdG Associated)
jmas@icra.cat

La seva recerca es realitza en l'àmbit de la hidrogeologia regional, incloent el treball de camp, basada en dades hidrogeològiques, hidroquímicques i isotòpiques, amb l'objectiu d'entendre i quantificar els processos hidrològics, d'avaluar els recursos d'aigua subterrània i la seva qualitat. Altres camps de recerca són la interacció entre l'aigua superficial i l'aigua subterrània en aqüífers al·luvials considerant els impactes ecohidrológicos relacionats, i l'anàlisi de la vulnerabilitat de l'aigua subterrània a la contaminació per nitrats.
 


Elisa García
Research Technician Advanced

egarcia@icra.cat


 


 


 


 







 

 

 

 


 

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària.
En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí.

Acceptar